Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чергова допомога  від районної ради для ВПО

Чергова допомога від районної ради для ВПО

 Днями в черговий раз від Кам'янець-Подільської районної ради 28 внутрішньо переміщених сімей, які проживають на території Більського старостинського округу, отримали допомогу продуктовими наборами.  Представники ради також цікавились життям переселенців, їх потребами та турботами.

16:14 14.05.2024

Розпочато оздоровлення та відпочинок дітей за державною програмою "Є-ОЗДОРОВЛЕННЯ" — 2024

Розпочато оздоровлення та відпочинок дітей за державною програмою "Є-ОЗДОРОВЛЕННЯ" — 2024

  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.04.2024 № 385 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, за принципом «гроші ходять за дитиною»» сім’ї з дітьми мають право прийняти участь в експериментальному проєкті щодо надання дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, послуг з оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною»:

14:07 14.05.2024

Сумні Великодні свята…

Сумні Великодні свята…

  Небесне військо прийняло ще одного нашого Героя - мешканця Чемеровець Щура Антона Вікторовича, який народився 17.06.1987. Строкову військову службу Антон проходив в період з 27.04.2006 р. по 20.11.2009 р. на посаді музиканта ударних установок. Військова служба по мобілізації тривала з 11.03.2015 р. по 07.04.2016 р., а за контрактом - з 14.06.2017 р. по 15.05.2019 р., з 24.03.2020 р. по 23.03.2021 р. Приймав участь в АТО та ООС.

13:32 10.05.2024

Оздоровча кампанія дітей громади стартувала

Оздоровча кампанія дітей громади стартувала

  Відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України «Про організацію І тематичної зміни у державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» за адресою: м.Київ, Пуща-Водиця, 14 лінія, з 20 квітня по 9 травня 2024 року Чемеровецькою територіальною громадою згідно державного розподілу путівок  для оздоровлення та відпочинку направлено 4 дитини  віком від 7 до 18 років пільгових категорій (діти, позбавлені батьківського піклування), які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи  на території нашої громади.

15:19 09.05.2024

У День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

У День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

  Сьогодні, у особливо пам’ятний для усіх українців та народів Європи день, Чемеровеччина доєдналася до тематично-патріотичних заходів, що проходять в усіх містах та селах нашої держави. У селищному Парку Слави до Меморіалу загиблих у Другій світовій війні та до Пам’ятних портретів Героїв визвольної боротьби-наших сучасників лягли квіти. У словах звернення Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня – символізм послідовності поколінь у їх хоробрості, величі духу, прагненні відстояти світле майбутнє своїх дітей та онуків. У спільній молитві – непохитна віра у перемогу добра над злом, у Перемогу українського війська та українського народу над окупаційним режимом.  А  особливу атмосферу заходу було створено виконанням патріотичних пісень хором ветеранів та творчими колективами працівників культури.

10:28 09.05.2024

Відбулася зустріч з представниками Нацполіції

Відбулася зустріч з представниками Нацполіції

                  Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулася робоча зустріч керівництва громади, представників структурних підрозділів та виконавчих органів з заступником начальника Кам»янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області з превентивної діяльності Ігорем Беспалим та начальником сектору №3(селище Чемервці) поліцейських офіцерів громади Кам»янець-Подільського районного управління поліції Віктором Свідером.                    В ході спілкування Ігор Володимирович проаналізував стан криміногенної ситуації та дотримання публічного порядку на території громади, зупинився на заходах за основними напрямками діяльності поліції на місцях, особливу увагу присутніх звернув на випадках шахрайства у різних формах, які значно почастішали, повідомив про ускладнення ситуації із захистом прав, свобод та законних інтересів громадян в умовах воєнного стану, а також проінформував про реформування у структурі районного управління Нацполіції. Віктор Петрович розповів про діяльність поліцейських офіцерів у населених пунктах громади.                  Селищний голова Олександр Собань подякував і районному керівництву поліції, і представникам Чемеровецького сектору поліцейських офіцерів за співпрацю, підтримку, оперативне реагування та вирішення питань підтримки публічної безпеки та охорони громадського порядку, а також профілактичну роботу, що в цілому забезпечує стабільне функціонування громади.  

14:07 06.05.2024

Шановні жителі та гості громади!

Шановні жителі та гості громади!

 У день великого та світлого свята Воскресіння Христового прийміть мої щирі вітання. Незважаючи на важкі випробування, які випали на долю України та українців, ми не полишаємо вірити у добро, людяність та Господню любов до праведних християн. У Великодні свята з відродженням природи, відроджуються й душі, сповнюються надією, радістю та теплом.

05:15 05.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь